T: 033-2451639 E: info@vanwijnennijkerk.nl
Vrijheidslaan 7, 3861JB Nijkerk

U bent hier :

Overige verzekeringen Nijkerk en omstreken

Overlijdensrisicoverzekering:
Met een overlijdensrisicoverzekering kun je voorkomen dat je nabestaanden in financiële problemen komen als je komt te overlijden. Als je een partner hebt en één van jullie beiden overlijdt, wordt de achterblijvende partner of het gezin vaak geconfronteerd met hoge kosten die nog maar moeilijk alleen te dragen zijn. De hypotheek of huur moet dan ineens door één persoon worden betaald. Of je moet extra kosten maken voor kinderopvang en huishoudelijke hulp. Met een overlijdensrisicoverzekering zorg je ervoor dat er in zo'n situatie geld vrijkomt waardoor je deze kosten wat makkelijker kunt opvangen. Een overlijdensrisicoverzekering biedt de zekerheid dat de achterblijvende partner of het gezin ook na het overlijden van één van jullie beiden door kan leven zoals je nu gewend bent.

Uitvaartverzekering:
Met een uitvaartverzekering kunnen de kosten voor een uitvaart betaald worden. Je laat je nabestaanden dan niet achter met de hoge kosten voor je begrafenis of crematie. Je betaalt premie en bij overlijden wordt het afgesproken bedrag uitgekeerd waarmee je uitvaart betaald kan worden.

Een uitvaartverzekering afsluiten is zeker niet altijd nodig. Je begrafenis of crematie kan bijvoorbeeld van spaargeld betaald worden. Veel mensen vinden het echter moeilijk om consequent te sparen. En ook als je wel goed kunt sparen, biedt een uitvaartverzekering voordelen. Met een uitvaartverzekering weet je vanaf de eerste dag zeker dat je uitvaart wordt betaald. Maar je beslist vervolgens helemaal zelf of je zo’n verzekering wel of niet afsluit. Dat is altijd een persoonlijke keuze.

Hypotheek Opvang Polis:
U heeft een leuke baan, een vast inkomen én een eigen huis. Bij werkloosheid of arbeidsongeschiktheid verandert deze situatie, want er is dan vaak sprake van terugval van inkomen. Voor deze situatie bieden wij een passend product: de Hypotheek Opvang Polis (HOP).

Stel uw vraag