Overlijdensrisicoverzekering

Heeft u wel eens nagedacht over een overlijdensrisicoverzekering? Met een overlijdensrisicoverzekering kunt u voorkomen dat nabestaanden in financiële problemen komen als u komt te overlijden. Als u samen met uw partner woont en één van u beiden overlijdt, wordt de achterblijvende partner of het gezin vaak geconfronteerd met hoge kosten die moeilijk alleen te dragen zijn. Denk bijvoorbeeld aan de hypotheek of huur. Ook kan het zijn dat u extra kosten moet maken voor kinderopvang of huishoudelijke hulp.

Zekerheid
Met een overlijdensrisicoverzekering zorgt u ervoor dat er in het geval van overlijden geld vrijkomt. De hoogte hiervan kunt u zelf bepalen, maar uiteraard adviseren wij u graag. Met deze uitkering zijn de kosten voor de nabestaande(n) makkelijker te dragen.

Kortom, om na een overlijdensgeval geen financiële zorgen achter te laten voor de achterblijvers, biedt een overlijdensrisicoverzekering uitkomst. Kom gerust langs voor een vrijblijvend advies.

Uitvaartverzekering

Met een uitvaartverzekering zorgt u ervoor dat uw nabestaanden bij overlijden niet worden opgezadeld met hoge kosten voor een begrafenis of crematie. Met een relatief lage premie wordt na uw dood een afgesproken bedrag uitgekeerd, waarmee de uitvaart kan worden betaald. Een geruststellend gevoel…

Persoonlijke voorkeur
Een uitvaartverzekering is zeker niet verlicht en ook niet altijd noodzakelijk. U kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om te sparen voor de begrafenis of crematie. Echter, veel mensen vinden het lastig om te sparen of gebruiken hun spaargeld liever voor andere doeleinden. Zelfs als u wel goed kunt sparen biedt een uitvaartverzekering voordelen. We informeren u graag over de mogelijkheden, waarbij we rekening houden met uw persoonlijke voorkeuren.

Hypotheek Opvang Polis

Stel, u heeft een goede baan, een vast inkomen én een eigen huis. Die situatie kan echter van de een op de andere dag veranderen. Bij werkloosheid of arbeidsongeschiktheid verandert er ineens heel veel, bijvoorbeeld in uw financiële situatie. Dit kan grote consequenties hebben voor uw levensstijl. Speciaal voor deze situatie biedt Van Wijnen Nijkerk de Hypotheek Opvang Polis (HOP). We vertellen u graag in een persoonlijk gesprek wat de mogelijkheden zijn.