Schadeverzekering particulieren

Bent u op zoek naar een schadeverzekering voor particulieren in de omgeving Nijkerk? Heel verstandig, want een ongeluk zit in een klein hoekje. Er kan bijvoorbeeld brand uitbreken in uw woning, maar ook een arbeidsconflict kan vervelende gevolgen hebben. In dit soort gevallen heeft u een goede schadeverzekering particulieren nodig. Hiermee beschermt u uzelf tegen risico’s en daarmee ook tegen de financiële consequenties.

Van Wijnen Nijkerk verzorgt uw totale verzekeringspakket, maar wij kunnen u ook adviseren welke verzekeringen u écht nodig hebt. Dit is uiteraard afhankelijk van diverse factoren zoals uw persoonlijke situatie, toekomstplannen en bezittingen. Wij zorgen ervoor dat u nooit dubbel- of onderverzekerd bent en staan u bij in geval van eventuele schades. Van Wijnen staat in de regio Nijkerk zelfs bekend om de lage premies, uitgebreide dekkingen en extra hoge korting bij autoverzekeringen. Kom gerust eens vrijblijvend informeren!

Zakelijke verzekeringen

Een zakelijke verzekeringen is bedoeld om uw bedrijf te beschermen tegen risico’s. Vaak zijn dat risico’s waar u zelf geen invloed op heeft. Geen goede zakelijke verzekering kan bij een bedrijf direct in de grote bedragen lopen en zelfs tot een faillissement leiden. Iedere ondernemers, zowel ZZP’er als groot bedrijf, heeft verzekeringen nodig. Maar welke zakelijke verzekeringen heeft u precies nodig? Van Wijnen helpt u graag op weg!

Elk bedrijf is uniek en heeft te maken met verschillende risico’s. Advies over uw zakelijke verzekeringen is dus altijd maatwerk en vereist veel deskundigheid. Wij brengen graag samen met u de risico’s in kaart en adviseren u hoe u deze het beste kunt beheersen. Daarbij heeft u altijd de keus welke risico’s u zelf wilt dragen en welke verzekeringen u onderbrengt bij een verzekeraar. Hierbij streven we altijd naar maximale dekking tegen de laagst mogelijke kosten.

Niet verplicht, wel aan te raden
Een aantal zakelijke verzekeringen is niet verplicht, maar wel sterk aan te raden. Zo hebben de meeste bedrijven een Aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) en beschikken de meeste ZZP’ers over een Inventaris goederen verzekering en een Zakelijke rechtsbijstandverzekering. Deze zakelijke verzekeringen dekken de meest voorkomende risico’s af waarmee u als ondernemer te maken kunt krijgen. Voor bepaalde beroepsgroepen gelden toegespitste zakelijke verzekeringen. Ook op dit vlak kan Van Wijnen Nijkerk u met veel kennis en ervaring bij staan.